Kennis en flexibiliteitSpunta groot

Naast de jarenlange ervaring en het daarmee gepaard gaande specialisme in de teelt, verkoop en levering van pootaardappelen, heeft De Nijs natuurlijkerwijs ook expertise opgebouwd als het gaat om de consumptieaardappel en de levering hiervan in binnen- en buitenland.

Afhankelijk van schil- en vleeskleur, vorm, kaliber en culinaire eigenschappen en de voorkeur van de klant ten aanzien van deze facetten, is er ook op deze markt een keur aan keuzemogelijkheden gewenst én door ons leverbaar.  Door onze directe relatie met aardappeltelers in heel Nederland zijn wij in staat aardappelen te leveren in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het voortdurende contact met de leverancier stelt ons in staat om op een flexibele basis aan de wensen van de (nieuwe) klant tegemoet te komen.

 

Verpakking en levering

De beschikbaarheid van aardappelen in het consumptiesegment is feitelijk het jaar rond; echter, hierbij moet worden aangetekend dat de garantie van continuïteit van aanbod tijdens de zomermaanden minder is. Desalniettemin kunt u erop rekenen dat wij ook in deze periode ons best doen evengoed een voortdurend aanbod te hebben.
Naast het leveren van onze eigen rassen zijn we ook aanbieder van alle belangrijke vrije rassen en kunnen wij u dus altijd een passend ras aanbieden. Naast deze mogelijkheid om (wereldwijd) een grote diversiteit aan rassen aan te bieden, leveren wij in alle gewenste maatsorteringen in de verpakking van uw voorkeur: van los en in Big Bag tot opgezakt (10, 25 en 50 kg) in elke maat polyethyleen- of jute zak.

Overzicht

Product:
Consumptieaardappelen

Soorten:
Voortdurend aanbod naar voorkeur van de klant

Maten:
– 45/+

– 55/+

– 60/+

– Andere sorteringen op aanvraag

Verpakking:
– Per 10, 25 of 50 kg in Jute of Polyethyleen
(met of zonder logo, eventueel eigen zakken).
– Per 1000 – 1250 kg in big bags.
– Losse levering

Transport:
Afhankelijk van volume en bestemming.
Zowel conventioneel als per container.