Levering

De levering van pootgoed vangt normaliter aan omstreeks het begin van oktober en loopt door tot eind mei, maximaal begin juni. In die periode levert De Nijs een grote verscheidenheid aan eigen en vrije rassen aan partijen in binnen- en buitenland. Natuurlijkerwijs vormt het streven naar een kwalitatief hoogwaardig product het voornaamste uitgangspunt van De Nijs, een benadering die zonder twijfel de belangrijkste pijler vormt van de duurzame relaties die wij hebben opgebouwd en willen blijven opbouwen in de aardappelwereld!

De pootaardappelen worden volgens de meest gangbare norm onderverdeeld in de maatsorteringen 28-35 mm, 35-55/35-60 mm en 55-60 mm. Desgewenst kunnen wij deze sorteringen ook aanpassen. De levering van pootgoed heeft plaats nadat de aardappelen zijn verpakt in balen van 10, 25 of 50 kilo, zowel jute als polyethyleen. Afhankelijk van de wensen van de klant, zijn deze zakken al dan niet voorzien van een logo; bovendien is het mogelijk om de aardappelen op te zakken in de door de afnemer aangeleverde, eigen zakken. Voorts kunnen de aardappelen worden geleverd in Big Bags (1000 à 1250 kg). Ook is losse levering een mogelijkheid.

De Nijs beschikt over eigen koelruimte en beschikt over een solide netwerk in de transportwereld, waardoor we ook wat betreft het (internationale) transport voortdurend in staat zijn om voor u de meest geschikte optie uit te zoeken. Zo speelt De Nijs Potatoes op elk niveau van de keten een actieve rol die ervoor moet zorgen dat elke transactie voor alle partijen tot volle tevredenheid verloopt.